Skip to main content

Team Dutchies


Car
Brand:Volvo
Model:850
Date built:1995
hp:144
Cylinders:5
Cubic capacity:2435
Kilometers:325
km/h:20

1Team leader
Jos Heimerikx 
2 Member
Kjeld Bootsma 

Team Dutchies rijd voor KiKa tijdens de Knights of the Island 2018.

 

Zo sta je op een verjaardag te kletsen over van alles en nog wat. “Ik zag een gaaf iets op Facebook echt heel gaaf om ooit eens te doen” was mijn uitspraak, maar al snel kwam de hand naar voren. Doen?? Deal??

YEP dit gaan we doen!!!

Thuis gekomen toch maar eens gekeken wat het allemaal inhield; Een toertocht voor het goede doel door Engeland met een auto van minimaal 20 jaar, geen GPS en geen snelwegen….. en zeker geen georganiseerde groepsreis….. okay. Een echt avontuur dus. Gaaf.

 

 

Zomaar gewoon voor de leuk?

Wel voor een groot gedeelte, maar het mooie is dat we rijden voor een goed doel. Dus we hebben een geweldig avontuur, zamelen in voor een goed doel en zullen ook onze uiterste best doen om zoveel mogelijk op te halen. Het ultieme win win scenario.

 

Welk goed doel dan?

KiKa !!

Een goede organisatie met uiteraard een focus op kinderen en die vervelende ziekte….. kanker.

Iedereen heeft er vroeg of laat wel mee te maken. Het liefst overkomt het ons allemaal niet en ook niet in onze buurt. Zelf heb ik wel van heel dichtbij meegemaakt dat er iemand kanker had. De machteloosheid is verschrikkelijk, maar half zo erg niet als voor de persoon zelf. Een gevecht, maar dan ook nog eens erg oneerlijk. Er zijn geen winnaars, alleen verliezers. Sommige krijgen nog een hele hoop extra tijd, maar helaas niet voor velen. Dit wens je niemand toe!!

En dit wens je zeker kinderen niet toe. Kinderen horen lekker uit te kijken naar de toekomst, lekker dromen over wat te doen later als ze groot zijn, zich druk maken over wat ze nu willen gaan doen en wat en waar ze gaan spelen, niet over kanker. Dat hoort gewoon niet. Alle kinderen horen gewoon kankervrij te zijn!!! Daarom zullen we onze uiterste best doen om zoveel mogelijk te werven zodat er meer onderzoek gedaan kan worden en op deze manier de genezingskans zo hoog mogelijk te krijgen.

 

Hoe kan en mag ik jullie helpen?

Je kan en mag ons helpen met donaties.Hiervan zullen wij 75% overmaken naar KiKA en de rest investeren in een betrouwbare oude dame.

Na ons avontuur zullen we de oude dame weer doorgeven voor een volgende gebruiker die haar zal inzetten voor een avontuur of gewoon voor dagelijks woon/werk verkeer. De opbrengsten hiervan zullen we, na wat aftrek van onderhoudskosten, ook ter beschikking stellen voor KiKa. Zodoende proberen we maximaal te doneren richting KiKa!!!

 

Kan ik ook sponsoren?

Ja dat kan ook, sterker nog daar hebben we een mooie oplossing voor. We hebben namelijk ook sponsor pakketten. Neem dan even contact op.

 

Maar wie zijn jullie eigenlijk?

Wij zijn Kjeld Bootsma (25) en Jos Heimerikx (38). Via een omweg een beetje familie.

Kjeld heeft zijn papiertjes voor automonteur, maar werkt als magazijn chef bij Gomes

Jos heeft zijn papiertjes voor laborant, maar werkt als kwaliteitsmanager bij Stepan.

Echt een top combi voor een avontuur ;-)

 

Groetjes,

Kjeld en Jos

 

 

 

 

  • #43 Knights of the Island 2018
Back