Skip to main content

Team Visionary


Car
Brand:Volvo
Model:XC70
Date built:2004
Cylinders:5
km/h:180

1Team leader
Koen Scheerder 
2 Member
Jochem Burger 
3Member
Mark van der Noordaa 

Mannen van staal.

Koen, Mark en Jochem stuk voor stuk mannen van staal,

Koen Scheerder die met zijn jaren lange kokservaring aan een ijspegel nog smaak weet te geven, gaat ons deze reis voorzien van zijn culinaire hoogstandjes op een twee pits gasbrander. Tegenwoordig is Koen ook te vinden in de bouw, een man die met een koekenpan een auto uit de sneeuw kan trekken.

Mark van der Noordaa, sinds kort piloot en trekt nog en looping met een Boeing 737. Hij kan ons op de bergtoppen van de Himalaya nog veilig naar beneden navigeren. Hij is tevens ook onze camera man, die met zijn drone door de besneeuwde landschappen jullie van prachtige beelden gaat voorzien.

Jochem Burger, runt een onderhoudsbedrijf en kauwt balken alsof het tandenstokers zijn, ondanks zijn lengte is geen berg hem te hoog. Hij buigt van beton nog een nieuwe bumper en zal tijdens deze reis onze technische chef zijn.

Wij zijn culinaire, navigatie en technische goeroes.

Dit maakt ons het perfecte team die deze uitdaging beschouwt als niks meer dan een zacht gekookt eitje!

 

 

Word sponsor of donateur!

Uiteraard zijn wij hard opzoek naar sponsoren en donateurs voor onze stichting en de rally!

Zo kunt u ons bijvoorbeeld sponsoren in de zin van middelen, denk aan goede winterbanden, tegen de kou bestande slaapzakken en tent of kippensoep voor onderweg.

 

Ook kunt u geld doneren om onze stichting te steunen.

Wij halen geld op voor de Visionary Foundation, 100% van de opbrengst gaat naar de Visionary Foundation. De stichting faciliteert jongeren om maatschappelijke projecten op te zetten voor problemen waar zij in hun dagelijks leven tegenaan lopen.

Zo hebben zij onder andere een project waar studenten geld kunnen winnen om onder de juiste begeleiding een maatschappelijk probleem aan te pakken.

Stel je voor, jij ziet een probleem in jouw omgeving, Jij hebt een idee om het probleem op te lossen maar het is te groot om het helemaal alleen te doen. Je schrijft een plan en maakt een begroting. Dit plan kan je indienen bij de Visionary Foundation om feedback op de juiste middelen te vragen om jouw plan uit te voeren. Denk aan financiële middelen, begeleiding, vrijwilligers aantrekken en nieuwe connecties die jou verder kunnen helpen.

Niet alleen hebben wij zo samen een positieve invloed op de wereld, we helpen ook jongeren met hun persoonlijke ontwikkeling.

 

Helpt u ons om het doel van 2500 euro te behalen?

Uiteraard krijgt u als sponsor of donateur wat voor terug! Zo krijgt u een sticker met uw bedrijfsnaam of logo op onze auto, wij houden een persoonlijke vlog bij waar u de mogelijkheid krijgt om samen met het rally team de sticker op de auto te plakken en in het kort te vertellen waar u en uw bedrijf voor staan.

Doneert u middelen? Dan maken wij een aparte vlog waar u ons de middelen overhandigd of waar uw spullen tijdens de rally gebruikt worden. Warme promotie kleding is ook zeker welkom.

Voor deze rally is veel media aandacht, waarbij we moet onze knal oranje Volvo XC70 veel aandacht zullen trekken. Ideaal om uw bedrijf te promoten! Ook staat onze auto centraal in al onze foto’s, blogs en vlogs.

  • #38 Baltic Sea Circle 2019 - Winter
Back