Zum Hauptinhalt springen

Nog eentje dan


Er is altijd nog tijd voor 1tje dan!
PKW
Marke:Audi
Modell:A4
Baujahr:1997
PS:101
Zylinder:4
Hubraum:1600
Kilometer:335000
km/h:200
Schlafplätze:1

1Team-Chef
timothy T.  
2Mitglied
Agnes B.  

Wij zijn Timothy en Agnes en wij gaan de Baltic Sea Circle 2023 rijden om geld in te zamelen voor het goede doel Movember. Wij willen ons steentje bijdragen aan de gemeenschap van helden die zich inzetten voor mentale gezondheid, preventie van zelfmoord, prostaatkanker en teelbalkanker.

Ons teamnaam, "Ach nog ééntje dan!", staat voor de gedachte dat er altijd nog wel tijd is om iets extra's te doen. Maar in dit geval gaat het niet om het laatste drankje, maar om het ondersteunen van een belangrijk doel.

Ons doel is om minimaal 500 euro in te zamelen, maar natuurlijk hopen we op veel meer. Daarom vragen we om "nog èèntje dan!" van iedereen die ons wil steunen. Elke donatie, groot of klein, draagt bij aan het verschil dat we willen maken.

Als je geen financiële middelen hebt om te doneren, kun je ons nog steeds helpen door ons berichten te delen op social media of door zelf een snor te laten staan en te praten over Movember. Als je ons wilt steunen, kun je ons team volgen en alle donaties terugvinden via de link die we hebben gedeeld.

https://nl.movember.com

Als je ons echt wilt helpen, kun je een sponsor aanvraag maken en deze delen met vrienden, familie en collega's. Elke donatie brengt ons dichter bij ons doel en maakt een verschil voor mensen die te maken hebben met mentale gezondheidsproblemen en kanker.

Alvast bedankt voor jullie steun en vergeet niet om "nog èèntje dan!" te doneren voor Movember!

Meer informatie op:

Via de volgende link kan je ons team volgen alle donaties terug vinden: link

Doneren kan via facebook: link

of via Movember zelf: link

  • #17 Baltic Sea Circle 2023 Summer
Zurück