Zum Hauptinhalt springen

ICERoadMen


Raise 4 Freedom
PKW
Marke:Land Rover
Modell:Defender
Baujahr:1996
PS:113
Zylinder:4
Hubraum:2495
km/h:137
Schlafplätze:2

1Team-Chef
Edco Wallet 
2 Mitglied
Sjoerd Oskam 

Wij, Sjoerd Oskam en Edco Wallet vormen samen het team ICEROADMEN en nemen deel aan de Baltic Sea Circle Rally Winter 2022 (nadat de 2021 editie is gecancelled wegens COVID19). Met dit barre avontuur zamelen we geld in voor 2 goede doelen onder ons motto Raise 4 Freedom.

8500 km, 1000 liter diesel, door 11 landen in 16 dagen, zonder GPS, Navigatie-systeem, zonder snelwegen, met een auto van 25 jaar oud. Bij temperaturen tussen -10 en -30 en veel, heel veel sneeuw…. Van Hamburg via Zweden, Noorwegen naar de Noordkaap en via Lapland, Finland, Rusland en de Baltische staten weer terug.

De auto, de reis, het verblijf en eten en drinken betalen we zelf. Al het geld wat donateurs inbrengen gaat (direct) naar Movember en International Justice Mission.

De goede doelen:

Movember
De organisatie van de Baltic Sea Circle Rally Winter 2022, de Superlative AdventureClub heeft zich verbonden aan Movember. Uit respect voor onze organisator willen ook wij geld inzamelen voor Movember. Movember zet zich in voor de mentale en fysieke gezondheid van mannen. onderzoek naar prostaatkanker, teelbalkanker en preventie van zelfmoord. Wij kunnen als gezonde kerels dit "mannenavontuur" beleven en daarmee andere mannen helpen met hun mentale en fysieke gezondheid.

International Justice Mission (IJM)
de International Justice Mission zet zich in tegen slavernij. Dagelijks worden meisjes, jongens, vrouwen en mannen misbruikt, geslagen, uitgebuit en verkocht. IJM bevrijd slachtoffers van slaverij en andere vormen van geweld. Wereldwijd zijn er vandaag de dag nog 40 miljoen slaven. IJM is s'werelds grootste orgaanisatie in de strijd tegen slavernij. Zij hebben een sterke visie en krachtige, concrete aanpak om mensen te bevrijden. Met onze "Raise 4 Freedom" willen wij geld inzamelen om het werk van IJM mede mogelijk te maken.

Doneren
Je kan ons heel eenvoudig helpen ons doel te bereiken door te doneren! Daarmee help je de gezondheid van mannen te verbeteren en kun je een wezenlijke bijdrage leveren aan het stoppen van slavernij en uitbuiting. Klik op deze link naar de donatiepagina.

Sponsoren
Je kan ook met je bedrijf ons avontuur en doel sponsoren. We hebben een aantal interessante sponsorpakketten bedacht maar als je zelf een ludiek of aanstekelijk plan hebt, we staan open voor elke vorm van samenwerking! Van social selling, branding en attention tot stickers op de auto of zelfs een vlag, het is allemaal mogelijk. Je maakt je merk zichtbaar, zowel op de weg als online, en maakt daarmee dit avontuur en inzamelingsactie mede mogelijk! Kijk voor meer sponsor informatie op onze website, klik rechtsboven op het home-icoontje.

Volg ons avontuur via onze website of social media kanalen!

  • #82 Baltic Sea Circle 2021 - Winter
  • #82 Baltic Sea Circle 2022 - Winter
Zurück